Startpagina

sub-pagina's

PLATFORM & INSTELLINGEN

In deze handleiding zijn werkinstructies op het gebied van functionaliteit te vinden voor deelnemers, beheerders en redacteuren van het platform. Het onderscheid in het kort:

  • deelnemers zijn personen met een account. Wat ze op het platform kunnen doen, kan worden bepaald door de instellingen die beheerders aanbrengen. Dit kan uiteenlopen van alleen-lezen tot het plaatsen van bijdragen en reageren op de bijdragen van anderen. Of het starten van eigen groepen waar anderen aan kunnen deelnemen.
  • redacteuren kunnen webcontent bewerken die in de vorm van tekst, afbeeldingen of video op verschillende pagina's aanwezig kan zijn. Daarnaast kunnen ze bijdragen in de portlets plaatsen of bijdragen van deelnemers en andere redacteuren aanpassen. Ook kunnen ze eigen groepen starten wanneer dat gewone deelnemers niet is toegestaan.
  • beheerders beschikken over dezelfde plaats- en aanpasmogelijkheden als redacteuren maar kunnen daarnaast ook de specifieke gebruiksmogelijkheden voor de deelnemers bepalen. Ze kunnen deze mogelijkheden per functionaliteit (PORTLET) anders instellen en daarmee onderscheid maken tussen gewone deelnemers en redacteuren.
0 Bijlagen
526 Weergaven