Startpagina

Berichten

In Mijn Berichten is het berichtenverkeer te zien dat je via het Wikiwijk platform hebt uitgewisseld met andere Wikiwijk gebruikers. In het overzicht is per onderwerp steeds de laatste reactie of het laatste anwoord op een bericht te zien. Na het openen van het onderwerp is de hele reeks terug te lezen, vanaf het oorspronkelijke bericht.

Zoals gebruikelijk in e-mailprogramma's kun je bepaalde berichten uit de lijst Verwijderen of Als ongelezen markeren.

________________________________________________________________________________________________________

Iemand een bericht sturen

De knop Nieuw bericht opent een scherm waarin je in verschillende velden een Onderwerp kunt aangeven en een Bericht kunt invullen, desgewenst vergezeld van een Bijlage.

In het bovenste veld kun je aangeven Voor wie het bericht bestemd is. Zodra je klikt op het veld opent een lijst met personen waarvan je er één kunt selecteren. Wil je het bericht naar meerdere personen versturen, typ dan de eerste letter van een naam in en selecteer opnieuw. Herhaal dit voor iedere persoon die je wilt toevoegen.

Na Versturen ontvangen de geselecteerde personen een e-mail melding met daarin de tekst van het bericht plus een link naar het bericht op het Wikiwijk platform. Als er een bijlage is meegetuurd, kan deze bijlage op het Wikiwijk platform worden geopend of worden gedonwload.

Let op!
De personen die je in de selectielijst ziet zijn ofwel a. persoonlijke contacten ofwel b. personen die lid zijn van een community waar ook jij lid van bent. Op deze plek worden ook de Berichten bewaard die je in een ander onderdeel van het Wikiwijk platform aan deze personen hebt verstuurd.