lekkerinjevel amsterdam


digitale ondersteuning, samengesteld door zorgverleners uit de buurt

Arkin BasisGGz heeft in 2020 met samenwerkingspartners de website ‘lekker in je vel’ gelanceerd. De website verleent digitale ondersteuning die mensen helpt zich weer lekkerder in hun vel te laten voelen. De site en digitale hulpmiddelen die aangeboden worden, krijgen de ondersteuning en goedkeuring van huisartsen in de regio.

Vaak kan je zelf invloed uitoefenen om lekkerder in je vel te zitten door bijvoorbeeld genoeg te bewegen en gezond te eten. Maar ook zelfinzicht en begrijpen waarom je doet zoals je doet kunnen zorgen voor een betere balans en veerkracht. Soms moet je je gedrag leren veranderen om van je ongemakken af te komen. Zelfinzicht en een gezonde leefstijl zorgen voor meer veerkracht, zodat je beter kan omgaan met tegenslagen, stress en andere emoties of gebeurtenissen in je leven.

Op de website vind je kwalitatief goede hulpmiddelen die dit proces kunnen ondersteunen. Een deel van deze programma’s wordt gratis aangeboden, een deel kun je volgen met hulp van een begeleider. De programma's worden in een Wikiwijk omgeving aangeboden en kunnen met een account op de website direct worden gebruikt, via een veilige koppeling.

Samenwerkingspartners:

  • ROHA
  • Therapieland
  • GGD
  • POH GGZ
  • IPH
  • ervaringsdeskundige
  • Samen Beter Westerpark

Behalve hulpmiddelen bevat de website ook informatie over lokale organisaties en diensten. Wie behoefte voelt om een professional te spreken kan op de website contact opnemen via een videogesprek of chatten. Mocht er behoefte zijn aan meer ondersteuning of een langer gesprek dan kan een vervolg worden aangeboden.

Inmiddels is gestart met het doorontwikkelen van de website. Met aandacht voor het delen van informatie en ervaringen tussen deelnemers onderling en het stimuleren van onderlinge contacten.

Lees en bekijk meer

Website - Lekkerinjevel.Amsterdam