Maak jezelf zichtbaar en vindbaar voor anderen!

Hierboven zie je de knop Profiel aanpassen die toegang geeft tot je persoonlijke profiel. Je persoonlijke profiel helpt andere deelnemers om via SonenBreugelVerbindt met je in contact te komen en samen informatie te delen. Houd je profiel up-to-date, vul je gegevens zo volledig mogelijk aan en controleer welke informatie je wilt delen/tonen met anderen.

Onze tip: wees zo compleet mogelijk zodat je vrienden, familie en medebewoners je eenvoudig kunnen vinden!

Wat gebeurt er met je Profielgegevens?

Al je persoonlijke gegevens worden uitsluitend in een beveiligde omgeving gebruikt voor onderlinge communicatiedoelen. Ze kunnen op ieder moment aangevuld of gewijzigd worden. Met betrekking tot persoonlijke gegevens zijn onze spelregels op het gebied van Privacy en voorwaarden van toepassing.

Wat is belangrijk om te weten?

Je profielfoto
Met een leuke profielfoto kunnen andere deelnemers je snel herkennen. Je kunt gebruik maken van een Afbeelding die je eerder gemaakt hebt óf een nieuwe Selfie maken met je webcam. Je kunt je profielfoto net zo vaak aanpassen als je zelf wilt.

Je e-mailadres
Je e-mailadres zal uitsluitend binnen de beveiligde omgeving van het portaal gebruikt worden voor onderlinge e-mail communicatie en persoonlijk in te stellen meldingen bij nieuwe berichten, activiteiten, agendapunten en dergelijke.

Je postcode en huisnummer
Je postcode is van belang om optimaal in contact te komen met mensen in je buurt en op de hoogte te blijven van wat er in je woonomgeving speelt. Buurtbewoners kunnen je dan gemakkelijker vinden. Als aanvulling op je postcode is ook het invullen van je huisnummer zinvol. Op die manier kun je contacten en inhoud binnen het portaal optimaal delen met andere buurtbewoners.

Interesses, hobby's en sporten, beroep of studie
Een zo compleet mogelijk profiel is van belang om onderlinge kennismaking en contacten te vergemakkelijken en interesses, hobby's of sport te delen met je persoonlijke contacten en groepsleden.

Door aan te geven wat jou interesseert kan er een optimale match worden gemaakt met onderwerpen en andere deelnemers binnen het portaal. Je kunt meerdere mogelijkheden aanvinken.