Burenhulp, gewoon omdat het kan!


Heb je geen familie, vrienden, bekenden of naaste buren beschikbaar om bij te springen? Dan biedt burenhulp een uitkomst. Denk bijvoorbeeld aan kleine diensten zoals boodschappen doen, helpen met klusjes in jouw huis of tuin, je hond uitlaten, gezellig samen een kopje koffie drinken of een stukje wandelen.

Op het prikbord van Burenhulp gevraagd en aangeboden kun je aangeven wat je kunt betekenen voor een ander of dat je juist op zoek bent naar een helpende hand. Maak er gebruik van en kom in contact met mensen die iets voor jou kunnen betekenen of waarvoor jij iets kunt betekenen.

Heb je een vraag die te maken heeft met je gezondheid of een ander gevoelig onderwerp, dan kun je die anoniem stellen in de Vraagbaak op deze site. Je vraag zal dan niet alleen door bewoners beantwoord worden, maar kan ook terecht komen bij professionals die op grond van hun kennis en ervaring een advies kunnen geven of je kunnen doorverwijzen.

Burenhulp gevraagd en aangeboden

Geen advertenties gevonden..


  • buren

Hulpdienst


Hulpvragen kunnen uiteenlopen van vragen over vervoer, klusjes in en rond huis, financieel, hulp bij opvoeden, priv├ęsituaties, eenzaamheid en meer.

Om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk mensen de hulp kunnen krijgen die ze nodig hebben, heeft een aantal buurtbewoners een Hulpdienst in het leven geroepen. Wanneer Burenhulp gevraagd en aangeboden niets oplevert kun je terecht bij de Hulpdienst.

De Hulpdienst is bereikbaar via hulpdienst@gmail.com